Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Оріхівський районний відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Запорізькій області шукає волонтерів!

Дата: 11.03.2021 09:27
Кількість переглядів: 408

Незважаючи на панедемію коронавірусу діяльність уповноважених органів з питань пробації продовжується, адже в таких скрутних обставинах сприяння засудженим до альтернативних видів покарань особливо актуальна як ніколи. Кожен небайдужий та ініціативний громадянин, якому виповнилося 18 років, може прийняти участь та допомогти працівникам Оріхівського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Запорізькій області в зборі, узагальненні та систематизації інформації, а також в здійсненні наглядових заходів, наданні консультативної допомоги, проведенні виховних бесід, підвищенні освітнього рівня, залучення до культурного життя суб’єктів пробації. Діяльність волонтерів пробації здійснюється відповідно до ЗУ (Закон України) «Про волонтерську діяльність» з урахуванням особливостей, визначених Кримінально-виконавчим кодексом України, ЗУ «Про захист персональних даних», ЗУ «Про пробацію» та нормативно-правовими актами, що регулюють організацію пробації.

       Оріхівський районний відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Запорізькій області проводить набір волонтерів пробації для роботи із суб’єктами пробації.

       Волонтер пробації – фізична особа, яка досягла вісімнадцятирічного віку, уповноважена органом пробації та волонтерською організацією на виконання окремих завдань, пов’язаних із пробацією, на добровільній та безоплатній основі. Волонтерська діяльність, пов’язана з пробацією, здійснюється відповідно до Закону України «Про волонтерську діяльність» з урахуванням особливостей, визначених цим Законом. Основним завданням волонтерів пробації є сприяння органу пробації у здійсненні нагляду за суб’єктами пробації та проведенні з ними соціально-виховної роботи.

        Ми Вас чекаємо за адресою: вул. Запорізька, 36-а, каб. № 116 м. Оріхів Запорізької області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь