Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Про зміни у застосуванні РРО – діалог без посередників

Дата: 15.02.2021 15:25
Кількість переглядів: 200

Останнім часом питання застосування РРО фізичними особами-платниками єдиного податку викликало чималий резонанс у суспільстві. Тож, запорізькі податківці, аби уникнути поширення недостовірної інформації, налагоджують прямий діалог з тими підприємцями, яких стосуються законодавчі зміни та інформують тих, хто застосовувати реєстратори розрахункових операцій не зобов’язаний.

Так, протягом січня фахівці управління аудиту Головного управління ДПС у Запорізькій області провели масштабну роз’яснювальну роботу для працівників та відвідувачів ринків і торгівельних центрів регіону. Під час спілкування з підприємцями податківці наголошували на тому, що до 1 січня 2022 року РРО не застосовуються платниками єдиного податку другої-четвертої груп, обсяг доходу яких протягом календарного року не перевищує 220 розмірів мінімальної заробітної плати, незалежно від обраного виду діяльності, крім тих, які надають платні послуги у сфері охорони здоров'я, здійснюють реалізацію технічно складних побутових товарів; лікарських засобів, виробів медичного призначення; ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і каміння.

Також податківці інформували платників про переваги застосування програмних РРО та скасування окремих штрафних санкцій.

Крім того, під час зустрічей підприємці отримали від фахівців податкової служби відповіді на проблемні питання, які виникають у них під час провадження господарської діяльності.

 

Підписуйтесь на офіційну сторінку ДПС у Facebook: https://www.facebook.com/TaxUkraine/.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь