Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Запорізьким роботодавцям нагадали основні норми законодавства

Дата: 13.11.2019 11:39
Кількість переглядів: 194

Офіційне оформлення працівників та оподаткування трудових виплат – ці питання обговорювалися сьогодні на засіданні круглого столу, який відбувся в Запорізькому міському центрі зайнятості за участю фахівців податкової служби області, ГУ Держпраці регіону, платників податків та соціальних партнерів.

Завідувачка сектору розгляду звернень платників податків управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДПС у Запорізькій області Олена Бессонова окреслила основні вимоги законодавства, яких мають дотримуватися роботодавці під час працевлаштування та нарахування зарплат та інших доходів найманим працівникам.

Представникам підприємств і підприємцям нагадали, що рівень заробітних плат повинен бути не меншим за мінімальний, а всі нараховані виплати підлягають оподаткуванню. Крім того, присутнім роз'яснили аспекти справляння єдиного соціального внеску, військового збору, податку на доходи фізичних осіб, реалізації податкової соціальної пільги.

Податківці зауважили, що за використання нелегальної праці, "конвертні" розрахунки зі співробітниками передбачені значні фінансові санкції.

Під час круглого столу роботодавці отримали практичні поради та відповіді на запитання щодо застосування деяких норм податкового законодавства.

Додаткова інформація та роз'яснення з цих та інших питань оподаткування розміщені на сайті податкової служби Запорізької області та на сторінці у соцмережі Facebook.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь