Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

На Запоріжжі 58 підприємств погасили зарплатні борги

Дата: 04.11.2019 11:18
Кількість переглядів: 192

З початку року 58 запорізьких підприємств повністю або частково виплатили своїм працівникам заборгованість із заробітних плат. Завдяки цьому до бюджетів і соціальних фондів надійшло 25,7 мільйона гривень, зокрема, 8,2 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб та 17,3 мільйона гривень єдиного соціального внеску. Про це повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський.

На даний час борги суб'єктів господарювання складають майже 102 мільйони. Із працедавцями проводиться роз'яснювальна робота, зокрема, у ході засідань обласної та районних комісій за участю представників податкової служби, місцевих органів виконавчої влади.

Серед найбільших компаній, які розрахувалися зі своїми співробітниками – підприємства, які спеціалізуються на ремонті і обслуговуванні автодоріг, автомобільному господарстві, водопостачанні та виробництві обладнання. Після погашення ними майже 14 мільйонів гривень зарплатних боргів до бюджетів спрямовано 6,3 мільйона гривень податку на доходи фізосіб та єдиного соцвнеску.

 

Головне управління ДПС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь