Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Попередження про складні погодні умови!

Дата: 02.12.2019 15:41
Кількість переглядів: 255

Фото без опису

За даними Українського гідрометцентру упродовж доби 3 грудня в західних, південних та східних областях очікуються пориви вітру 15-20 м/с. Вночі у Кіровоградській, Дніпропетровській, Полтавській, Сумській і Харківській областях значний сніг, на дорогах країни, крім півдня, ожеледиця.

У зв’язку з цим та враховуючи очікуване погіршення погодних умов зі зниженням температури повітря від -1 до -3 та імовірність утворення зимової слизькості на проїзній частині автомобільних доріг у Запорізькій області, а також з метою своєчасного реагування на можливе виникнення надзвичайних ситуацій на дорогах області, на замовлення Служби автомобільних доріг у Запорізькій області, з 30.11.2019 по 02.12.2019 буде організовано цілодобове чергування районних філій ДП «Запорізькій облавтодор».

Під час сильних снігових опадів рекомендуємо всім учасникам дорожнього руху скористатись майданчиками для відстою, тим самим дати змогу дорожнім службам безперебійно ліквідувати наслідки снігопадів та обробити покриття доріг протиожеледними сумішами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь