Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

76 річниця визволення сіл громади від німецько-фашистських загарбників в роки Другої світової війни

Дата: 23.09.2019 09:46
Кількість переглядів: 936

20 вересня 2019 року громада відзначила день визволення сіл Мала Токмачка, Білогір’я, Новопокровка, Лугівське від німецько-фашистських загарбників в роки Другої світової війни. З нагоди такого свята працівники сільського будинку культури підготували Ретро-концерт 80-90 років. Зі святом визволення сіл громади привітали присутніх Малотокмачанський сільський голова Анатолій Малахатка, перший заступник голови Оріхівської РДА Світлана Мандрич та депутат районної ради Олена Качур. За вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток громади, активну громадську діяльність та особисті професійні досягнення було відзначено завідувача КЗ «ДНЗ «Казка» Антоніну Попович, голову ради опіки та піклування Малотокмачанської сільської ради Ірину Величко та ФОП «Алуєва».

А далі була оголошена посадка на рейс 80-90-ті «Назад в майбутнє», котрий переніс глядачів в ті недалекі часи пишних зачісок, яскравого одягу і макіяжу, а також запальної дискотеки 80-90-тих, навіюючи солодку ностальгію. Своїми хітами радували учасники художньої самодіяльності Малотокмачанського СБК: гурт «Спецефект», Андрій та Олег Аніщенко, Анна Булавіна, Анна Коновалекно, Маша Адальєва, Світлана Чубенок, Максим Самойлик, гурт «Перфект» та гості з с.Нестерянка вокальна група «Гарні молодиці».

Незважаючи на осінню прохолоду та невеличкий накрапаючий дощ глядачі з задоволенням споглядали святкове дійство та пускалися в танок!

Діти з радістю каталися на атракціонах, смакували солодку вату та попкорн.

Завершилося свято запальною дискотекою!   



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь