Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Валерій Манько: "Надходження "екоподатку" від запорізьких підприємств зросли на 26 мільйонів"

Дата: 21.06.2019 09:07
Кількість переглядів: 344

Запорізькі підприємства, діяльність яких пов'язана із забрудненням довкілля, за п'ять місяців 2019 року сплатили 168,6 мільйона гривень екологічного податку (без даних великих платників, які перебувають на обліку в Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДФС).

Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, порівняно з минулорічними показниками надходження зросли на 26 мільйонів. Із загальної суми до державної казни перераховано майже 84 мільйони, до місцевих бюджетів – 84,7 мільйона, що, відповідно, на 19,7 мільйона та 6,2 мільйона більше, ніж торік.

Найбільші платежі спрямували суб'єкти господарювання м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів – 142 мільйони, Вільнянського, Запорізького та Новомиколаївського районів – 10 мільйонів 744 тисяч, м. Запоріжжя – 8 мільйонів 740 тисяч, платники м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів поповнили бюджети на 1 мільйон 760 тисяч, Пологівського, Більмацького та Розівського районів – на 1,7 мільйона, майже стільки ж сплатили мелітопольські і веселівські підприємства.

Усього в регіоні зареєстровано 2406 платників екологічного податку.

Нагадаємо, відповідно до законодавчих змін у цьому році суттєво підвищено ставку екологічного податку за викиди двоокису вуглецю – з 0,41 гривні до 10 гривень за одну тонну.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь