Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Запорізькі роботодавці добровільно оформили 2055 працівників

Дата: 30.05.2019 10:40
Кількість переглядів: 265

У результаті заходів з легалізації доходів населення та профілактичної роботи з працедавцями офіційне оформлення і зарплату отримали 2055 запоріжців.

Як зазначив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, з початку 2019 року діяльність робочих груп, створених у фіскальній службі та органах виконавчої влади і місцевого самоврядування, була зосереджена на діалозі з підприємцями і керівниками запорізьких компаній. Під час співбесід суб'єктам господарювання доводились законодавчі вимоги, якими гарантуються легальний труд і заробітна плата, а також відповідальність за порушення норм Податкового кодексу та законів про працю.

Завдяки проведеній роботі добровільно оформленим найманим працівникам виплачено 8 мільйонів 867,6 тисячі гривень офіційних доходів, а це, в середньому, 4315 гривень на кожного.

Додаткові надходження до бюджетів і соцфондів склали 3 мільйони 680 тисяч гривень податків та зборів, у тому числі 1 мільйон 951 тисяча гривень єдиного соціального внеску, 1 мільйон 596 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб та 133 тисячі гривень військового збору.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь