Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Прощавай, дитячий садок! Випуск 2019 КЗ "ДНЗ "Казка"

Дата: 27.05.2019 20:48
Кількість переглядів: 1526

Фото без опису

Щороку Комунальний заклад "Дитячий навчальний заклад "Казка" прощається зі своїми вихованцями, які торують свою дорогу до школи. Так і 24 травня 2019 року відбувся випуск майбутніх першокласників зі стін рідного дитсадочка. На святковому заході було людно, адже тут зібралися батьки, родичі, заступники та вчителі КЗ "Малотокмачанська ЗОШ І-ІІІ ст.", а також представники органу місцевого самоврядування. На святі діти показали чого навчилися за роки проведені в садочку, проявили свої здібності у навчанні та таланти, а також подарували свої щирі емоції всім присутнім.

Надзвичайно зворушливим моментом на святковому заході став танець батьків з дочками, під час якого неможливо було стримати сльозу.

Від імені Малотокмачанського сільського голови А.Малахатки до дітей та всіх присутніх звернувся Р.Шевченко. За кошти місцевого бюджету для КЗ "ДНЗ "Казка" придбано нову пральну машину, яку було урочисто вручено на заході та пам'ятні подарунки дітям для подальшого навчання. 

З напутнім словом та вдячністю батькам звернулася завідуюча закладу А.Попович, яка разом з працівниками апарату сільської ради вручила дошкільнятам дипломи про закінчення дитячого садочка та пам'ятні подарунки.

Традиційний випуск різнокольорових повітряних кульок урочисто завершив свято з посмішками пристуніх на обличчях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь