Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

З Днем Перемоги – священним святом народної мужності і звитяги!

Дата: 10.05.2019 10:35
Кількість переглядів: 632

          Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для людства була Друга світова війна. Ми пам’ятаємо, що агресора зупинили об’єднані нації. Ми пам’ятаємо -  той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам'ять робить нас сильними. Вона - запорука неминучості нашої перемоги. 9 травня ми відзначаємо особливий день для кожної людини нашої землі.

         Урочистості з нагоди Дня Великої Перемоги розпочались з самого ранку.

    Традиційно, 09 травня 2019 року о 9.00 годині ранку біля Меморіального комплексу загиблим воїнам у центрі села Мала Токмачка відбувся мітинг, у якому взяли участь колективи установ та організацій, мешканці і гості села. Мітинг відкрив сільський голова Малахатка А.М., привітавши всіх зі святом – Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Зі словами вітання до присутніх звернулися - голова ветеранської організації села Носенко А.М.,  лейтенант внутрішньої служби ДУ «Оріхівської виправної колонії (№ 88)» Остапчук А.М., учні КЗ «Малотокмачанської ЗОШ І-ІІІ ст.». З молитвою та словами пам’яті про загиблих звернувся настоятель Свято-Вознесенського  храму  отець Іоанн. Ведучими урочистого мітингу були Шевченко Р.О. та Пустовар Н.С, а своє віршоване слово про те лихоліття війни доніс наш земляк, поет Левченко І.В.

         Щирі слова вдячності ветеранам за перемогу, за звитягу та подвиги звучали від виступаючих у бік ветеранів війни. Присутнім бажали міцного здоров'я, довголіття та мирного неба.

     Після мітингу працівники Малотокмачанської сільської ради гостинно частували всіх присутніх солдатською кашею.

         Святковий концерт підготовлено Малотокмачанським сільським будинком культури (директор Пасічник М.Ю.) за участю аматорів художньої самодіяльності села. Присутні були в захваті від святкового концерту і щирими оплесками подякували за підготовлене святкове дійство.

           Ми дякуємо тим, хто в тяжких випробуваннях, на фронті і в тилу, не шкодуючи сил і самого життя отримав Велику Перемогу над нацизмом. Ваша сила духу, любов до Батьківщини, самовідданість і героїзм завжди будуть для нас прикладом.

           Пам'ятаємо. Перемагаємо.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь