Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Валерій Манько: "Бюджети запорізьких громад отримали майже 2,2 мільярда"

Дата: 10.04.2019 11:16
Кількість переглядів: 288

Фото без опису

З початку року до місцевих бюджетів Запорізького регіону сплачено 2 мільярди 162 мільйони гривень податків і зборів (без показників великих підприємств, зареєстрованих у Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДФС). Як відзначив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, доходи скарбниць громад у порівнянні з відповідним періодом 2018 року зросли майже на 300 мільйонів або на 16 відсотків.

У розрізі платежів найбільші суми надійшли від сплати податку на доходи фізичних осіб – 1 мільярд 290 мільйонів, що на 187 мільйонів або на 17 відсотків перевищує рівень минулого року.

Вагомі надходження від суб'єктів малого і середнього підприємництва – за три місяці вони поповнили місцеві бюджети на 340 мільйонів гривень єдиного податку, що на 52,3 мільйона або на 18 відсотків більше, ніж торік.

За оренду та користування земельними ділянками сплачено 253,6 мільйона плати за землю, що в порівнянні з аналогічним періодом попереднього року більше на 14,4 мільйона або на шість відсотків.

Запорізькі підприємства перерахували більше 113 мільйонів гривень податку на прибуток, збільшивши відрахування до показників минулого року на 69 мільйонів.

Крім того, до місцевого бюджету надійшло 48 мільйонів гривень рентної плати за користування природними ресурсами, а також 44,3 мільйона гривень екологічного податку.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь