Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Запорізькі підприємства повністю перейшли на митне оформлення за принципом "єдиного вікна"

Дата: 26.03.2019 13:51
Кількість переглядів: 337

Фото без опису

На Запорізькій митниці всі імпортні та експортні поставки оформлюються за принципом "єдиного вікна". Як повідомив начальник Запорізької митниці ДФС Олексій Мужев, за результатами вжитих організаційних та інформаційних заходів відсоток митних декларацій, оформлених в електронній системі "єдиного вікна", зріс із 85 відсотків у 2018 році до 100 відсотків у 2019 році.

Усього за два місяці запорізькі митники за допомогою ефективного механізму здійснили оформлення майже трьох тисяч декларацій.

Керівник Запорізької митниці підкреслив, що запровадження "єдиного вікна" забезпечило суттєве спрощення та прискорення зовнішньоекономічних операцій, зменшення витрат для суб'єктів господарювання. Адже система інформаційного обміну об'єднала митні органи, представників бізнесу та інші відомства державного контролю.

Крім того, загальний показник електронного митного декларування в регіоні склав з початку року майже 95 відсотків. Фахівці митниці оформили 10,5 тисячі митних декларацій, що на 1,5 тисячі більше, ніж у січні-лютому 2018 року.

 

Запорізька митниця ДФС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь