Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Запорізькі митники та авіаперевізники визначили пріоритети у посиленні протидії митним порушенням та підвищення якості обслуговування пасажирів

Дата: 26.03.2019 13:49
Кількість переглядів: 326

За два місяці пасажиропотік авіарейсів у Запоріжжі зріс на 16,5 відсотка. За даними Запорізького аеропорту, на міжнародних рейсах кількість пасажирів збільшилась на 20,5 відсотка, а на внутрішніх на – 7 відсотків.

Підвищення показників авіаперевезень потребує додаткової уваги контролюючих органів, обслуговуючих підприємств, зокрема, під час взаємодії та у протидії незаконному переміщенню товарів.

Саме цим питанням була присвячена спільна нарада Запорізької митниці ДФС з представниками іноземних та вітчизняних авіакомпаній, сумісних служб.

Як повідомив начальник Запорізької митниці ДФС Олексій Мужев, мета зустрічі – визначити проблемні питання, пов'язані зі здійсненням митних формальностей на повітряному транспорті, порядок співпраці авіакомпаній з представниками митних органів, у тому числі, задля своєчасного інформування митних органів щодо списку пасажирів, рейсів, вантажів тощо.

Було наголошено на необхідності посилення взаємодії між митним постом "Запоріжжя-аеропорт", сумісними службами та представниками авіакомпаній щодо обміну інформацією, орієнтуваннями про можливість вчинення особами спроб незаконного переміщення предметів. Це дозволить своєчасно реагувати та оперативно протидіяти контрабанді.

Учасники також приділили увагу аспектам відкриття та введення в експлуатацію нового терміналу аеропорту "Запоріжжя", розглянули питання щодо пропуску та обслуговування пасажирів, а також ефективної співпраці митної та сумісних служб у міжнародному пункті пропуску.

 

Запорізька митниця ДФС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь