Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Валерій Манько: "З доходів запорізьких платників місцеві бюджети отримали 845 мільйонів гривень"

Дата: 26.03.2019 13:35
Кількість переглядів: 341

Фото без опису

З початку року надходження податку на доходи фізичних осіб у Запорізькому регіоні склали 845 мільйонів гривень (не враховуючи рівень сплати великих підприємств, зареєстрованих в Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДФС). Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, сплачена сума на 127,4 мільйона або на 18 відсотків перевищила минулорічну.

Керівник фіскальної служби області підкреслив, що за два місяці частка податку на доходи фізосіб у місцевих бюджетах склала 57 відсотків. При цьому найбільші відрахування забезпечили роботодавці з виплачених заробітних плат, оподаткування доходів у вигляді грошового забезпечення військовослужбовців, а також за результатами декларування фізичних осіб-підприємців, самозайнятих осіб та громадян.

Серед бюджетоутворюючих підприємств – представники таких галузей, як: виробництво, розподілення електроенергії, добування залізних руд, вантажний залізничний транспорт, діяльність у сфері охорони громадського порядку та безпеки, державного управління, виробництво будівельних металевих конструкцій тощо.

Близько половини загальних надходжень ПДФО надійшло від платників обласного центру – 385,6 мільйона, суб'єкти господарювання та мешканці м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського району сплатили 117 мільйонів, м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів – 90 мільйонів, м. Бердянськ, Бердянського і Приморського районів – 61,2 мільйона, Василівського та Михайлівського районів – 48 мільйонів.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь