Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Доходи загального фонду обласного бюджету зросли на 16,5 відсотка

Дата: 01.03.2019 10:24
Кількість переглядів: 303

Фото без опису

За 2018 рік надходження до загального фонду бюджету Запорізької області у порівнянні з 2017 роком збільшились на 16,5 відсотка, додатково скарбниця отримала понад півтора мільярда гривень. Про це сьогодні повідомив голова Запорізької облдержадміністрації Костянтин Бриль під час публічного звіту за минулий рік.

У заході взяли участь керівники обласної влади, місцевого самоврядування, в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, начальник Запорізької митниці ДФС Олексій Мужев, перший заступник начальника ГУ ДФС у Запорізькій області Віталій Малий, представники бізнесу та громадськості.

Звітуючи перед запоріжцями, запорізький губернатор відзначив, що завдяки збільшенню доходів громад суттєво зросли видатки на реалізацію соціально-економічних програм, на розвиток інфраструктури міст і селищ Запорізької області та на вирішення найбільш гострих питань регіону.

Додаткові надходження вдалося забезпечити за рахунок низки заходів, передусім, з детінізації економіки. Так, за результатами легалізації земельних ділянок та трудових відносин у рамках кампанії "Врожай 2018", яка проводилась спільно із фіскальною службою та органами обласної і місцевої влади, до місцевих бюджетів залучено 7,6 мільйона гривень, збільшено розмір заробітних плат 4352 громадянам, добровільно оформлено 2790 найманих працівників.

Підвищення фінансових ресурсів дозволило спрямувати на розвиток автомобільних доріг державного значення понад мільярд гривень, у тому числі, внаслідок проведення "митного експерименту", який передбачає направлення понадпланових митних надходжень на ремонт автошляхів. При цьому Костянтин Бриль висловив подяку керівництву Запорізької митниці ДФС за скоординовану роботу із залучення суб'єктів господарювання до митного оформлення у митних органах Запорізької області.

Також під час звіту очільник регіону презентував інформацію про процеси децентралізації, проведені заходи, виконані завдання та їх результати, а також плани роботи обласної влади на поточний рік. Наприкінці заходу Костянтин Бриль відповів на запитання запоріжців.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь