Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Від оподаткування запорізьких земель місцеві бюджети отримали 73 мільйони

Дата: 21.02.2019 11:13
Кількість переглядів: 334

З початку року надходження плати за землю у Запорізькій області скали 73 мільйони гривень (без даних великих підприємств, які зареєстровані в Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДФС).

Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, більшу частину сплачених сум забезпечили суб'єкти господарювання-юридичні особи – 65,3 мільйона, фізичні особи поповнили бюджет на 7,7 мільйона гривень.

Зокрема, міська казна обласного центру отримала 31,4 мільйона плати за землю, до скарбниць м. Енергодар, Кам'янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів надійшло 11 мільйонів, м. Бердянськ, Бердянського і Приморського районів – 6,4 мільйона, м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів – 5,4 мільйона, Василівського та Михайлівського районів – 3,8 мільйона, Якимівського та Приазовського районів – 3,6 мільйона, Вільнянського, Запорізького та Новомиколаївського районів – 3,2 мільйона.

Усього у м. Запоріжжя та області зареєстровано 9165 землекористувачів-юридичних та 278 тисяч фізичних осіб.

Нагадаємо, відповідно до законодавчих змін значення коефіцієнта індексації нормативної грошової оцінки сільськогосподарських угідь, земель населених пунктів та інших земель несільськогосподарського призначення за 2018 рік становить 1,0.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь