Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Валерій Манько: "Власники запорізької нерухомості сплатили до місцевих бюджетів понад сто мільйонів"

Дата: 23.12.2018 10:12
Кількість переглядів: 337

Майже 30 тисяч власників об’єктів нерухомості Запорізької області  спрямували до місцевих скарбниць 102 мільйони гривень податку на нерухоме майно. Це на 29,2 мільйона або на 40 відсотків більше, ніж у аналогічному періоді минулого року.

Як зазначив в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Валерій Манько, із загальної суми понад 73,5 мільйона сплатили суб'єкти господарювання-юридичні особи. Рівень минулорічних надходжень перевищено на 17,7 мільйона або на 32 відсотки. Фізичні особи перерахували 28,3 мільйона, що на 11,5 мільйона або на 68 відсотків більше, ніж у січні-листопаді 2017 року.

Найбільші відрахування забезпечили власники майна м. Запоріжжя – 35 мільйонів, м. Мелітополь, Мелітопольського і Веселівського районів – 19,7 мільйона, Якимівського та Приазовського районів – близько 11 мільйонів, майже стільки ж надійшло від платників м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів; 9,2 мільйона отримали бюджети Вільнянського, Запорізького і Новомиколаївського районів, понад 4 мільйони – Оріхівського та Гуляйпільського районів, також більш ніж 4 мільйони сплачено у Василівському та Михайлівському районах.

У 2018 році в регіоні податок на нерухомість сплачують понад чотири тисячі юридичних осіб та майже 26 тисяч фізичних осіб.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь