Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Фіскальна служба "під мікроскопом": запорізькі студенти знайомились з роботою податківців

Дата: 26.11.2018 21:49
Кількість переглядів: 352

Нещодавно у Запорізькому національному університеті відбулась зустріч студентів-випускників з представниками фіскальної служби області, яка проходила в рамках проекту "Знайомство з потенційними роботодавцями".

Фото без опису

Презентуючи діяльність відомства, начальник відділу комунікацій Головного управління ДФС у Запорізькій області Людмила Савченко докладно розповіла студентам про напрями діяльності фіскальної служби та можливості для їх професійної реалізації в органах ДФС.

Оскільки присутні студенти здобувають вищу освіту за економічним фахом, під час спілкування вони активно цікавились можливістю працевлаштування в органах фіскальної служби регіону. Майбутні бакалаври та магістри дізналися про умови проведення конкурсу, основні вимоги до кандидатів та джерела отримання інформації про наявні вакансії.

Наприкінці зустрічі було наголошено, що робота у фіскальній службі має чимало переваг. Зокрема, вона надає можливість долучитися до реформування відомства, набути унікального досвіду, у тому числі, від фахових професіоналів. Крім того, служба ДФС відкриває перспективи кар'єрного зростання та постійного саморозвитку.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь