Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

День працівників сільського господарства в Малотокмачанській ОТГ

Дата: 19.11.2018 08:41
Кількість переглядів: 505

Фото без опису

Щорічно у третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства в Україні. Це свято, присвячене всім аграріям країни, було засноване в 1993 році. Тоді президент України підписав указ про заснування професійного свята всіх працівників сільського господарства, а також підприємств, які займаються переробкою сільськогосподарської сировини та виробництвом харчової продукції.

Так і в Малотокмачанській ОТГ 16 листопада 2018 року відбулася гумористично-концертна програма «Гумористичний вінегрет», де всі охочі мали змогу «поласувати смачними стравами-номерами», приготованими в меню учасниками художньої самодіяльності Малотокмачанського СБК та маленькими вихованцями КЗ «ДНЗ «Казка».

Відзначення Дня працівників сільського господарства – це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу! А тому гумористичні сценки, вокальні та танцювальні номери подарували всім присутнім не лише відпочинок і відраду, а й натхнення для душі та подальшої плідної праці!

Урочисту програму, присвячену Дню працівників сільського господарства ви можете переглянути за посиланням: https://youtu.be/I3ZJcAzxNAA



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь