Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Детінізація ринку праці є одним з головних завдань на шляху розвитку економіки України та захисту прав людей

Дата: 30.10.2018 15:44
Кількість переглядів: 448

У вересні поточного року  Уряд ухвалив розпорядження „Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення”, яким передбачено проведення Державною службою України з питань праці, Державною фіскальною службою України, Пенсійним фондом України, Національною поліцією України, іншими центральними органами виконавчої влади спільно з органами місцевого самоврядування комплексних заходів, спрямованих на детінізацію ринку праці та вдосконалення контролю за оформленням трудових відносин із найманими працівниками.

Розпорядженням передбачено посилення координації органів державної влади в питаннях проведення роз’яснювальної роботи, здійснення заходів щодо виявлення фактів застосування незадекларованої праці, а також перегляд актів органів виконавчої влади та внесення змін до них з метою посилення контролю за оформленням трудових відносин.

Боротьба з «тіньовою» зайнятістю та виплатою зарплати без оподаткування є одним з пріоритетних напрямів роботи Державної фіскальної служби України.

З метою належної роботи щодо відпрацювання підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності, якими допущено заборгованість із виплати заробітної плати, порушено норми податкового та іншого законодавства при виплаті доходів у вигляді заробітної плати наказом ГУ ДФС у Запорізькій області від 03.10.2018 року № 3375 створені робочі групи для проведення на постійній основі зустрічей з керівниками підприємств, установ  і організацій.

 Робота робочих груп сприятиме підвищенню ефективності державної політики щодо захисту трудових прав людей, зменшенню застосування не задекларованої праці та посиленню дисципліни сплати податків і єдиного соціального внеску.

Звертаю вашу увагу на врахування у своїй роботі даного законодавства та привести у відповідність трудові відносини з найманими працівниками  ваших колективів.

Начальник

Оріхівського управління

ГУ ДФС у Запорізькій області Гринь Т.О.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь