Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Бути вчителем – це здійснювати подвиги кожного дня!

Дата: 08.10.2018 15:28
Кількість переглядів: 606

Щорічно в першу суботу жовтня в більш ніж в 100 країнах світу відмічається одне з  найпотрібніших свят – день вчителя. Це свято для всіх вчителів та працівників сфери освіти – день, в який проголошуються роль та заслуги вчителів в процесі якісної освіти на всіх рівнях, а також їх неоцінний внесок в розвиток суспільства.

В п’ятницю, 05 жовтня 2018 року в  Малотокмачанському сільському будинку культури було напрочуд людно. Саме у цей  день були запрошені освітяни громади на святковий концерт, який старанно готували для них їхні вихованці, що своїми виступами висловлювали подяку для тих, хто довгі роки щоденно працює над тим, щоб відпустити у доросле життя освіччених, мудрих та порядних людей.

Зі слова вдячності виступив  Малотокмачанський сільський голова Малахатка А.М. та начальник відділу охорони здоров’я, освіти, культури, молоді та спорту Московка О.А. та подякували присутнім  за сумлінну працю, творчу ініціативу, високий рівень професійної майстерності, вагомий внесок у розвиток освіти  та з нагоди Дня працівників освіти нагородили почесними подяками освітян. 

В цей особливий осінній день відзначав свій ювілей – Гамов О.Г., директор КЗ «Малотокмачанської ЗОШ І-ІІІ ст.». З нагоди ювілею та дня вчителя директору школи Гамову О.Г. рішенням виконавчого комітету Малотокмачанської сільської ради присвоєно звання «Почесний громадянин села Мала Токмачка».

Святкову атмосферу створили учні КЗ «Малотокмачанської ЗОШ І-ІІІ ст.» На сцені прозвучали найщиріші привітання та побажання педагогам, пролунали пісні зі словами вдячності та поваги, а танцювальний колектив дівчат подарував настрій запальною композицією.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь