Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

235 річниця села Мала Токмачка

Дата: 24.09.2018 08:25
Кількість переглядів: 1049

День села – це спільне свято, свято тих, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у селі з особливим  колоритом, традиціями і славною українською історією.

18 вересня  відбулося святкування  - 235-ої річниці села Мала Токмачка.

З нагоди свята, на адресу кожного жителя села лунало чимало привітань. За вагомий внесок у розвиток села, активну громадську позицію та з нагоди святкування 235-ої річниці з дня заснування села Мала Токмачка поважних жителів було нагороджено подяками.

Вшанувати пам'ять дідів та прадідів, загиблих в боях за визволення сіл громади від німецько-фашистських загарбників в роки Великої Вітчизняної війни, прийшли до меморіального комплексу ветерани праці та поважні жителі села Мала Токмачка. Присутні також відвідали шкільний історико-краєзнавчий музей комунального закладу "Малотокмачанська ЗОШ І-ІІІ ступенів".

Святкування розпочалось офіційною частиною. З привітальним словом до присутніх звернувся Малотокмачанський сільський голова – Малахатка А.М., в своєму виступі відмітив  велику значимість святкування. Таке свято єднає всіх жителів сіл нашої об’єднаної територіальної громади, яких пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє.

Грамотами були нагороджені жителі села, які беруть активну участь у розвитку громади. Це працівники освіти, культури, медичні працівники, робітники сільськогосподарських господарств, які працюють на збагачення та розвиток соціально-економічного благополуччя Малотокмачанської об’єднаної територіальної громади.

Програма свята була дуже різноманітною: виступи колективів художньої самодіяльності села,  дитячий колектив ДНЗ «Казка», аматорський фольклорний колектив «Токмачаночка», танцювальний гурт дівчат, запрошені гості з м. Запоріжжя.

Святкове дійство продовжилося танцювальною дискотекою від Ярослава та Дмитра Попадинець.

Позитивні емоції, щасливі обличчя, дитячі посмішки та всеохоплюючий гарний настрій свідчили про те, що свято вдалося!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь