Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

1 вересня - свято всієї громади

Дата: 06.09.2018 08:57
Кількість переглядів: 696

Гомінке щасливе літо непомітно промайнуло. І хоча гілля дерев ще тішить очі густим зеленим листям, на календарі — уже осінь. А з нею настав і новий навчальний рік.

Кожне місто і село ранком цього дня дихає хвилюванням і радістю, розквітає дитячими посмішками.

Першовересень – свято незвичайне, урочисте, мудре. Воно об’єднує багато поколінь – людей різного віку і різних професій, адже дорога кожного з нас у доросле життя обов’язково проходить Країною Знань. Цей день по особливому хвилюючий для всіх, хто приходить навчати і навчатися, ділитися знаннями й досвідом і отримувати їх.

Ось і цього року традиційно в КЗ «Малотокмачанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» Малотокмачанської сільської ради Оріхівського району Запорізької області відбулося свято, яке ознаменувало початок нового навчального року!

Зі словами привітання до всіх присутніх звернувся Малотокмачанський сільський голова Малахатка Анатолій Миколайович. Голова побажав учням успіхів у навчанні та нових досягнень, батькам - терпіння та сил, а педагогічному колективу – наснаги та втілення нових ідей, а для сприяння в роботі від громади подарував телевізор та 2 акваріуми.

В свою чергу усім учням зичимо творчих перемог, натхнення, високих злетів у досягненні мети, цікавих подорожей у світ знань і щирих шкільних друзів на все життя.

Дорогі вчителі!  Дякуємо Вам за щоденну самовіддану працю, мудрість і терпіння, щедрість і щирість душі. Щастя Вам, міцного здоров’я, натхнення та творчих здобутків.

Зі святом! З новим 2018/2019 навчальним роком!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь