Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Святкування Дня Рибалки усією громадою!

Дата: 12.07.2018 11:13
Кількість переглядів: 761

Вже другий рік поспіль Малотокмачанська ОТГ щиро підтримує традицію святкування Дня Рибалки. За участі місцевих творчих колективів, сільської молоді та підростаючого покоління, а також запрошених гостей з Оріхівського району Малотокмачанський сільський будинок культури представляє до уваги жителів громади святкове театралізоване дійство з вокальними та хореографічними номерами, жартами та конкурсами. Головним конкурсом, звичайно, став конкурс на кращого рибалку, участь в якому взяли 10 чоловік, серед яких були навіть дівчата шкільного віку.

По результатам конкурсу І місце зайняв Сиротенко Софія, ІІ місце – Васильченко Анатолій, ІІІ місце розділили Лось Станіслав та Стеценко Владислав. Всі переможці отримали пам’ятні подарунки.

Святковий танцювальний настрій дарували присутнім гурт «Спецефект», Воленко Софія, Пасічник Анна, Осіпова Надія, Войцеховська Владислава, Войцеховський Костянтин, Кумець Дарина, Анікєєва Владислава, Анікєєва Валерія, Васильченко Даріна, Остряниця Катерина, Гринь Єлизавета, Гуза Єлизавета, Дика Неля, Лехасенко Наталія, Токарєва Анна, Малахатко Ольга, а також запрошені гості – Самойлик Максим Петрович, Попадинець Ярослав та Дмитро, Попадинець Зиновій Йосипович.  

Для жителів громади було зварено сюрпу та уху, працювала виїзна торгівля, а діти мали можливість гарно провести час на батутах та каруселі, поласувавши солодкою ватою та попкорном. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь