Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Безцінна спадщина нашого краю

Дата: 28.11.2017 13:43
Кількість переглядів: 1106

Не можна уявити нашого народу без української пісні. Вона, душа українського народу, завжди супроводжувала нас в значні періоди нашого життя – і в скруті, і в радості лунала народна пісня, підтримуючи дух кожного українця.

Саме таку відданість українській народній пісні проніс через многі літа народний фольклорний аматорський ансамбль «Токмачаночка». Саме цього року керівник колективу Левченко Ганна Дмитрівна зустріла свою 70-ту осінь. Вона вже 15 років керує ансамблем та має заслужені нагороди, серед яких орден Княгині Ольги 3 ступеня за вклад у розвиток самодіяльного мистецтва, пропаганду та популяризацію народної пісні. Саме діяльність ансамблю «Токмачаночка» стала багатим внеском запорізької спадщини.

Ось і в цьому році 25 листопада вкотре народний колектив в оновленому складі прийняв участь в обласному конкурсі фольклорних колективів «Запорізька спадщина". Чудові народні автентичні пісні «Ой у полі на роздолі» та «Ой встану я ранесенько» були душевно виконані колективом та принесли почесне ІІ місце.

Тож поки жива українська народна пісня, поки є продовжувачі цієї справи і поки вона цінується, буде жити та розвиватися наша громада!Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь