Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Інформація  про проведення Місячника профорієнтації «Професійний орієнтир» та підсумкової акції «Зроби правильний професійний вибір» з відкритою «гарячою  лінією»

Дата: 16.02.2018 13:39
Кількість переглядів: 1748

До уваги учнів шкіл, батьків, працівників освіти!

Картинки по запросу профорієнтація

В Запорізькій області з 16 лютого по 16 березня 2018 року  стартує місячник профорієнтації «Професійний орієнтир». Протягом місячника фахівці  Оріхівського районного центру зайнятості спільно з представниками освіти за участю роботодавців, успішних підприємців, майстрів виробництва  будуть знайомити  учнів шкіл, студентів вишів різних рівнів акредитації з розмаїттям професій, потребами ринку праці, основними кроками  правильного вибору професії та помилками професійного самовизначення. В школах для різних вікових категорій  пройдуть різноманітні профорієнтаційні заходи: конкурси малюнків, рекламних плакатів, презентацій, написання творів - роздумів,  розробка бізнес – планів та проектів. Діти, які не визначились з вибором професії, зможуть пройти тестування в центрах зайнятості,  та при допомозі профконсультанту  розробити перспективний профорієнтаційний план дій.

 Для батьків  будуть запропоновані інтерактивні заходи, практико – орієнтовані семінари, професійні консультації фахівців центрів зайнятості. Будуть надані поради, як враховувати здібності та інтереси дітей в професійному виборі, як уникнути неузгодженості між професією, яку обрала дитина, її інтересами, можливостями, та потребами ринку праці. Протягом місячника  для учнів шкіл будуть організовані екскурсії  на промислові підприємства міста та області.

Закінчиться місячник 16 березня 2018 року проведенням підсумкової акції  «Зроби правильний професійний вибір» та відкриттям «гарячої лінії» на базі Оріхівського районного центру зайнятості  з 10.00 до 15.00. Всі бажаючі зможуть  задати питання щодо професійного визначення, можливості проходження професійного тестування та ін.

за телефонами: 4-31-62 ; 0500665700.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь