Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

День працівників сільського господарства

Дата: 23.11.2017 09:06
Кількість переглядів: 712

17 листопада 2017 року в актовій залі КЗ «Малотокмачанська ЗОШ І-ІІІ ст.» відбулося урочисте святкування Дня сільських працівників. Головним гостем цього заходу був колектив ТОВ «МАЛА ТОКМАЧКА», яке було засноване 1 березня 2000 року.

Фото без описуЗ вітальним словом до сільських працівників звернувся сільський голова Малахатка Анатолій Миколайович, який наголосив на безцінному вкладі товариства в добробут нашого регіону, а також відповідно до Розпорядження вручив грамоти за високий професіоналізм, сумлінну працю, вагомий особистий вклад в розвиток Малотокмачанської ОТГ генеральному директору ТОВ «МАЛА ТОКМАЧКА» Курману Сергію Івановичу та за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, значні показники в роботі колектив ТОВ «МАЛА ТОКМАЧКА».

Привітав зі святом колектив товариства і директор КЗ «Малотомачанська ЗОШ І-ІІІ ст.» Гамов Олександр Григорович, наголосивши про тісні зв’язки школи та товариства та плідну співпрацю. Подарунком стали номери художньої самодіяльності школярів КЗ «Малотокмачанська ЗОШ І-ІІІ ст.».

З щирими привітаннями звернувся до зібрання директор ТОВ «МАЛА ТОКМАЧКА» Зіненко Сергій Миколайович, котрий подякував за плідну працю та відзначив подяками та преміями сумлінних працівників.

Подякував за плідні роки праці та згадавши приємне робоче минуле голова ветеранської організації ТОВ «МАЛА ТОКМАЧАКА» Дорошенко Анатолій Іванович.

Концертна програма була організована учасниками будинку культури із с.Гуляйпільське, котрі створили глядачам гарний настрій своїми піснями, гуморесками та жартівливими номерами художньої самодіяльності.

Після концертної програми всіх чекав святковий стіл та дружня атмосфера в компанії давніх друзів та колег. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь