Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

До уваги жителів району!

Дата: 26.02.2018 08:44
Кількість переглядів: 635

                 За даними Укргідрометеоцентру, з початку тижня Запорізьку область очікує пониження температури та снігопади. Так, 25 лютого 2018 року по області хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах ожеледиця, вітер північно-східний 5-10 м/с, температура повітря вночі 6-110 морозу, вдень 1-60 морозу. По місту Запоріжжя хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вітер північно-східний 5-10 м/с, температура повітря вночі 7-90 морозу, вдень 4-60 морозу.

Прогноз погоди на 26 - 27 лютого 2018 року.

по області:

26.02.18 - Хмарно з проясненнями, без істотних опадів, ожеледиця, вітер північно-східний 5-10 м/с, температура повітря вночі 10-150 морозу, вдень 3-80 морозу.
27.02.18 - Хмарно з проясненнями, сніг, вдень місцями сильний сніг,ожеледиця, вдень хуртовини, вітер східний 7-12 м/с, пориви 17-22м/с, температура повітря вночі 10-150 морозу, вдень 4-90 морозу. 

             Тому, рятувальники вже зараз звертаються до громадян утриматися від поїздок на великі відстані автобусами та власним транспортом. Під час руху неухильно дотримуйтеся вимог Правил дорожнього руху. Не забувайте про паски безпеки, дотримуйтесь безпечної швидкості та дистанції, правил паркування (аби не заважати роботі снігоприбиральної та спецтехніки). 

             Не ризикуйте своїм життям, та не наражайте інших учасників дорожнього руху, виїжджаючи на зимову дорогу в непідготовленому автомобілі. Звертаємось до батьків, з проханням контролювати ситуацію та у разі необхідності обмежити перебування дітлахів на вулиці, слідкувати за якістю підбору одягу, аби уникнути переохолодження. 

             З 25 лютого на дорогах області прослідковується ожеледиця. Тому, водії мають бути уважнішими на дорогах, контролювати швидкість транспортного засобу: крім того, що через ожеледицю значно ускладнюється процес керування автомобілем (зокрема збільшується гальмівний шлях), пішоходи можуть падати, переходячи дорогу.

             Служба порятунку «101» наголошує: шановні громадяни, будьте пильними при ускладненні погодних умов, пам’ятайте про власну безпеку та безпеку тих, хто вас оточує.

Фото без опису

 

 

 

                       Начальник відділу архіву та цивільного

                       захисту населення районної державної адміністрації                                                          А.М. Вайло          


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь